Politică

Pe mana cui este Romania? Tantalaul si gogomanul

ponta-basescu-1Va lasam pe dumneavostra sa decideti care este tantalaul si care este gogomanul. Deci, pe mana cui este acum Romania? Intalnirea de astazi dintre asa zisul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, asa zisul prim ministru al Romaniei si Ministrul de Finante, Ioana Petrescu, a fost un fiasco total; un film cu si pentru prosti.

Oamenii astia nu au bun simt si nici un pic de respect pentru adevaratele lor indatoriri, pentru adevaratele responsabilitati ale functiilor lor. S-au dovedit a fi amandoi niste saltimbanci de prost gust, niste paiate fara vlaga, niste marionete bolande cu gesturi de primate antropoide.

La inceput toata lumea a propus sa avem rabdare cu aceasta tanara, investita de catre Ponta pe functia de Ministru de Finante, Ioana Petrescu, dar cu toate studiile ei facute la Harvard se dovedeste uneori (speram ca sunt doar accidente) ca fatuca asta faulteaza atat limba romana cat si limba engleza.

Acesti doi antropoizi din politica romaneasca merita scosi de catre femeile de servici cu mopul sau cu matura din palatele Cotroceni si Victoria. Ce cauta specimenele acestea la carma unei tari, si in mod special mai ales la carma Romaniei? Oare chiar am ales noi romanii de bunavoie si nesiliti de nimeni aceste specimene oribile sa conduca destinele si viitorul acestei natii?

Romania intr-adevar ar fi avut nevoie de mai multa vreme de modificarea Codului Fiscal dar nicidecum asa cum se preconizeaza. Ar trebui neaparat majorate taxele pe vilele si palatele uriase, facute dintr-o grandomanie si uneori si cu un foarte mult prost gust, pe palatele cu zeci si sute de turnulete si cu o arhitectura oribila tip kitsch, pe masinile de lux si in acelasi timp ar trebui reduse impozitele pentru masinile si mijloacele de productie, masini industriale, masini agricole si transporturi.

Ce branza a facut ponta cu “apciza” stimatei dudui Ioana Petrescu? Acum romanii trec granita si isi fac plinul rezervoarelor cu benzina din Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova. Unde-s incasarile? La tarile vecine!

Trebuie majorate taxele pentru a treia, a patra si a “n”-a locuinta ca sa-i linisim pe cei care-si zic Nastase patru case sau “x”-case!

Asta ar fi trebuit sa se discute astazi, mai ales ca Victor Ponta este liderul unei formatiuni cu o asa zisa doctrina socialista! Nu sa stea ca tantalaul si gogomanul, unul sa stea sa se puriceasca sau sa-si faca siesta ca o maimuta din jungla amazoniana iar celalalt se se uite ca un semi-retardat aiurea pe pereti!

Sursa: Glasul Moldovei

Despre autor

contribuitor

4 comentarii

Adauga un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Doamne,ce bine le-ai mai zis,m-a uns pe suflet.Nu trebuie să-mi publici mesajul voiam doar să îţi mulţumesc.

  • “Oare chiar am ales noi romanii de bunavoie si nesiliti de nimeni aceste specimene oribile sa conduca destinele si viitorul acestei natii?”
    Ei bine asta a fost intrebarea de 1000 de puncte. Nici nu a spus adevarul fatis ca cei ce numara voturile conteaza nu cei care voteaza propriu zis si mai presus de asta insasi acest sistem de “reprezentare” este o aberatie ilogica ce paraziteaza mintea umana. Nici minciuna fatisa cum ca noi cei multi chiar avem de unde sa alegem “de bunavoie si nesiliti de nimeni” astfel de specimene aruncate in fata noastra ca niste FLEGME de la balcon.

    P.S. Ca sa raspund\comentez titlul intr-o maniera REALISTA adevarul este ca LICURICII planetari conduc Romania si TantalauL si GogomanuL sunt doar niste bieti administratori/executanti undeva pierduti pe scara ierarhica piramidala a GLORIOASEI noastre societati de ferma umana.

  • Sincer de tot, imi pare rau de fata asta, c-a ajuns ciuca batailor fiindca nu avea ce spune despre sursele banilor, deoarece ea stia ca nu exista. Dar daca bossii asa voiau n-avea ea ce le face, decat eventual sa plece.

  • Pai daca “fatuca asta faulteaza limba romana” (faptul ca o faulteaza si pe cea engleza NU MA INTERESEAZA), atunci e cazul sa “batem urgent LOVITURA LIBERA” !

Abonează-te la newsletter